Hasan Tahsin Feribotu İçmimari Tasarımı

Çeksan Tersanesi’nde düzenlenen törenle denize indirilen ve adı İzmirliler tarafından verilen ‘Hasan Tahsin’ yolcu gemisinin iç dizaynı İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yapıldı.

Hasan Tahsin feribotunun yolcu güvertesinin malzeme seçimleri ve bu seçime esas oluşturan görselleştirme çalışmaları, İzmir Ekonomi Üniversitesi Yat Tasarımı Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Prof. Dr. Mustafa İnsel, Y. Doç. Dr. Can Özcan, Y. Doç. Dr. Markus Wilsing, Y. Doç. Dr. Emre Ergül ve yüksek lisans programı öğrencilerinden Barış Karslıgil ve Alperen Gören’in yer aldığı çalışmada, geniş ve ferah algılanan iç hacim dikkat çekiyor.

Proje Grubu:

Prof.Dr. Mustafa İNSEL, Yrd.Doç.Dr. A.Can ÖZCAN, Yrd.Doç.Dr. Markus WILSING, Yrd.Doç.Dr. Emre ERGÜL, Barış Karslıgil, Alperen GÖREN